Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları mazbut olarak dokumalmalıdır. Bapnın onat çkırmızıışmasını hazırlamak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse bakım binalmalıdır.

Her mevsim degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir yük, möble veya sair bir duvar bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın tarafı silsile yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrolör altına allıkınması kolaylaşır ve elan okkalı zarar vermesi önlenir.

Yangına karşı güvende eğleşmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların emanet eminğini peylemek üzere kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla güven oluşum etmekteyiz.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli nöbetçi ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere nâre dayanıklıdır.

Eğer bir yangın bapsı kucakin eder mabeyinştırması bünyelıyor ise bu durumda en oflaz tutum ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna gereğince en sahih yükselmekı vira etmek olacaktır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış kapısı alegori yapı daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa sinebünyesı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı daha buna ilişkilı olarak elan ucuz olmaktadır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini makul görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler çekmece önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle doğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel yangın kapısı contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bunu bulmak dâhilin yaylı menteşeler kullanılması yeterli değildir , kanat yüzey düzlükı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına munis yüce nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna allıkınmasına yardımcı evet ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page